Zwollestraat 14, 7575 EP, Oldenzaal
+31 (0)541 – 66 35 05
info@metrica.nl

Kadastrale metingen

Perceel splitsen

Kadastrale werkzaamheden

Het vooraf splitsen van een perceel kan u veel geld besparen aangezien dit goedkoper is dan een splitsing via het Kadaster.

Bij een splitsing vooraf worden tijdelijke grenzen aangemaakt maar ontstaan al wel de definitieve nummers. Naast het financiële voordeel is het ook een voordeel dat op de dag van de aanvraag de nieuwe perceelnummers al aangemaakt kunnen worden. Dit in tegenstelling tot een normale splitsing waarbij het meerdere weken in beslag kan nemen voordat er een perceel gevormd is.

Metrica kan u hierin van dienst zijn. In overleg met de klant worden de oppervlakten van de nieuwe percelen bepaald, door ons uitgezet in het terrein en aan het Kadaster aangeleverd.

Ook kunnen wij de kadastrale grenzen in het terrein aangeven. De kadastrale veldwerken worden bij het Kadaster opgevraagd. Op deze veldwerken staat de exacte informatie hoe de grenslijn in het verleden door de (voormalige) eigenaren is vastgelegd. Wij vertalen de maatvoering op deze veldwerken, naar punten in het terrein, die wij voor u uitzetten/markeren. Meer informatie?

Neem contact op